Write For Us

Cum se poate obține finanțare din partea UE

E-Commerce Solutions SEO Solutions Marketing Solutions
128 Views
Published
http://www.access2finance.eu ajută întreprinderile și antreprenorii să obțină finanțări UE (împrumuturi, garanții, capital, capital de risc) susținute de Uniunea Europeană (UE).

Site-ul vă ajută să depuneți cereri de finanțare prin intermediul programelor UE, cum ar fi COSME, Orizont InnovFin, Europa creativă, fondurile structurale, Programul pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială, fondurile pentru cercetare și inovare, instrumentele de microfinanțare, Planul de investiții al UE și finanțările efectuate prin intermediul Băncii Europene de Investiții (BEI).

Site-ul permite o navigare ușoară, este gratuit, multilingv și furnizează toate datele de contact locale necesare (inclusiv detalii privind băncile, organizațiile investitorilor și ale altor instituții financiare).

Acesta ajută întreprinderile nou-înființate, lucrătorii care desfășoară activități independente, întreprinderile mici și mijlocii (IMM-urile), precum și întreprinderile cu capitalizare medie și cu capitalizare mare din toate sectoarele, oferindu-le consiliere gratuită: Oportunități de finanțare din partea UE, împrumuturi pentru întreprinderi, microcredite și împrumuturi pentru întreprinderi nou-înființate.

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul internet http://www.access2finance.eu și distribuiți această înregistrare video în rețeaua dumneavoastră!
Category
Documentary
Be the first to comment