AVA360 Advertising

THE VOICE FAMILY #4 | FAMILY AUDITIONS | S2

Loading...

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by adria
12 Views
In The Voice Family gaan de coaches op zoek naar de meest muzikale families van Nederland. Iedere aflevering gaan er twee families door naar The Family Battles. De families die door zijn worden verrast door Geraldine Kemper.
The voice of Holland is elke vrijdag om 20:30 uur te zien bij RTL 4. Aflevering terugkijken? Check de officiële website: .
ABONNEER voor meer video's:
Stream alle muziek via:
THE VOICE OF HOLLAND - SOCIAL MEDIA
Facebook -
Instagram -
Twitter -
OVER THE VOICE OF HOLLAND
The voice of Holland is dé talentenjacht die iedere vrijdagavond vanaf 20.30 uur te zien is bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The voice of Holland is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. De talenten worden tijdens The voice of Holland begeleid, gecoacht, gedrild en gesteund door Nederlandse topartiesten.
Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Waylon, Lil Kleine, Ali B en Anouk. Talenten doen geen saaie auditie vanuit een lege ruimte, maar staan gelijk met een liveband op een écht podium. De coaches selecteren hoogstpersoonlijk de talenten die zij willen coachen en begeleiden op de weg naar een succesvolle zangcarrière.
#TVOH #ThevoiceofHolland #TVOH10 #TheVoice
Category
X Factor

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment