AVA360 Advertising

Ilyza - People Help The People | The Voice Kids 2020 | The Blind Auditions

Loading...

Thanks! Share it with your friends!

You disliked this video. Thanks for the feedback!

Added by BenDiQuan
7 Views
Ilyza zingt bij The Blind Auditions van The Voice Kids 'People Help The People' van Birdy. Zij kiest voor Coach Ali B.
// ABONNEER //
Wil jij elke week de nieuwste video's als eerste in jouw tijdlijn ontvangen? Abonneer je dan nu gratis via: .
// APP //
Download gratis de gloednieuwe 'The Voice Kids' app! Bekijk de optredens van de talenten, exclusieve backstage video's en speel elke week nieuwe games
// SOCIAL //
Praat mee over 'The Voice Kids' via onze andere social media kanalen en blijf de hele week op de hoogte van de laatste nieuwtjes.
Officiële site :
Facebook :
Instagram :
// OVER DE SHOW //
The Voice Kids is iedere vrijdagavond om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Bij deze show gaat het om écht talent. Alleen het beste van het beste is goed genoeg. De beste stem en de juiste mentaliteit, daar draait het om. The Voice Kids is op zoek naar iemand met grote klasse, met blijvende impact en een eigen geluid. Na een strenge voorselectie mag een klein aantal talenten een Blind Audition doen voor de coaches Marco Borsato, Ali B, Sanne Hans en Anouk. Na The Blind Auditions gaat elke coach met zijn talenten door naar The Battle. Daar strijden de talenten in de battle-ring tegen elkaar voor een plek in de volgende ronde, The Sing Off. De talenten die overblijven gaan naar de grote LIVE finale die op 1 mei zal plaatsvinden in studio 22!
#TVK #TheVoiceKids
Category
X Factor

Post your comment

Sign in or sign up to post comments.

Comments

Be the first to comment